Πως πληρώνω με viva wallet από το κινητό

Η Viva Wallet προσφέρει μια εύκολη και βολική λύση για να πραγματοποιείτε πληρωμές από το κινητό σας, εξοικονομώντας χρόνο και κόπο. Εάν αναζητάτε τρόπους να πληρώνετε με το Viva Wallet από το κινητό σας, αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει μέσα από τη διαδικασία.

Εγκατάσταση της εφαρμογής viva wallet

Ο πρώτος βήματα για να πληρώνετε με το Viva Wallet από το κινητό σας είναι να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την επίσημη εφαρμογή Viva Wallet από το κατάστημα εφαρμογών της συσκευής σας. Είναι διαθέσιμη τόσο για συσκευές Android όσο και iOS και μπορείτε να τη βρείτε εύκολα με αναζήτηση στο όνομά της.

Σύνδεση στον λογαριασμό σας

Αφού έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή, θα πρέπει να συνδεθείτε στον προσωπικό σας λογαριασμό Viva Wallet. Χρησιμοποιήστε τα στοιχεία σύνδεσης που έχετε δημιουργήσει κατά την εγγραφή σας. Αν δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε εύκολα να εγγραφείτε μέσω της εφαρμογής.

Επιλογή πληρωμής

Αφού έχετε συνδεθεί, θα βρείτε τη λειτουργία πληρωμών εντός της εφαρμογής. Επιλέξτε την επιλογή “Πληρωμή” και ακολουθήστε τις οδηγίες που θα σας δοθούν. Θα πρέπει να εισάγετε το ποσό που θέλετε να πληρώσετε και να επιλέξετε τη μέθοδο πληρωμής που επιθυμείτε.

Επιβεβαίωση και ολοκλήρωση συναλλαγής

Ακολουθήστε τα βήματα επιβεβαίωσης που θα εμφανιστούν στην οθόνη σας. Θα πρέπει να ελέγξετε τα στοιχεία της συναλλαγής και να επιβεβαιώσετε την πληρωμή. Μετά την επιβεβαίωση, η συναλλαγή θα ολοκληρωθεί και θα λάβετε επιβεβαίωση μέσω email ή SMS, ανάλογα με τις επιλογές ειδοποίησης που έχετε ρυθμίσει.

Πληρωμή με QR Code

Μια άλλη εύκολη επιλογή πληρωμής με το Viva Wallet από το κινητό σας είναι μέσω QR code. Κατά τη διαδικασία πληρωμής, μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή “Πληρωμή με QR code” και να σαρώσετε τον κωδικό QR του καταστήματος. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή.

Αποθήκευση Καρτών για Γρηγορότερες Πληρωμές

Για να διευκολύνετε τις μελλοντικές πληρωμές σας μέσω της εφαρμογής Viva Wallet, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα στοιχεία των καρτών σας. Έτσι, δεν θα χρειάζεται να εισάγετε ξανά τα στοιχεία πληρωμής σας κάθε φορά που θα πραγματοποιείτε πληρωμή.

Η δυνατότητα πληρωμής με το Viva Wallet από το κινητό σας παρέχει άνεση και ευκολία σε κάθε συναλλαγή σας. Ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πλήρως αυτήν την υπηρεσία και να πραγματοποιείτε ασφαλείς και γρήγορες πληρωμές από το κινητό σας.

Συχνές ερωτήσεις

Ποιες μέθοδοι πληρωμής είναι διαθέσιμες με το Viva Wallet;

Το Viva Wallet υποστηρίζει ποικίλες μεθόδους πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων των πιστωτικών καρτών, των χρεωστικών καρτών και των πληρωμών μέσω QR code.

Είναι ασφαλές να αποθηκεύσω τα στοιχεία της κάρτας μου στην εφαρμογή;

Ναι, η Viva Wallet λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών και χρηματικών σας στοιχείων.

Πώς μπορώ να ελέγξω το ιστορικό των συναλλαγών μου;

Μέσω της εφαρμογής Viva Wallet, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό των συναλλαγών σας και να παρακολουθείτε όλες τις πληρωμές που έχετε πραγματοποιήσει.


Δείτε επίσης:

Wahian

ad516503a11cd5ca435acc9bb6523536?s=150&d=mm&r=gforcedefault=1

Photo of author

Wahian

Σχολιάστε