Τι να δείτε στο λονδίνο σε 3 μέρες

Βρείτε τον Κόσμο στο Λονδίνο σε 3 Μέρες
Όταν πρόκειται για ένα σύντομο ταξίδι στο Λονδίνο, η μεγάλη ποικιλία αξιοθέατων και εμπειριών μπορεί να κάνει την επιλογή πού να πάτε και τι να δείτε αρκετά δύσκολη. Αλλά μην ανησυχείτε, είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε με ένα σχέδιο τριών ημερών για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη διαμονή σας στο υπέροχο Λονδίνο.

Αν και το Λονδίνο είναι μια πόλη γεμάτη με αξιοθέατα, μπορείτε να ανακαλύψετε τον παγκόσμιο πολιτισμό, την ιστορία και τον πολιτισμό σε μόλις τρεις ημέρες. Ας δούμε πώς μπορείτε να διοργανώσετε το ταξίδι σας:

Ημέρα 1: πολιτισμός και ιστορία

Ξεκινήστε την πρώτη σας μέρα επισκεπτόμενοι τα διάσημα British Museum , όπου μπορείτε να θαυμάσετε μια εκπληκτική συλλογή από τέχνες και αρχαιοτήτων από όλο τον κόσμο. Θα θαυμάσετε τα Ελγινιακά Γλυπτά, το Ροζέτα Stone, και πολλά άλλα κομμάτια που καταπιάνονται με την ανθρώπινη ιστορία και πολιτισμό.

Από εκεί, μεταβείτε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ για να παρακολουθήσετε την εντυπωσιακή τελετή της αλλαγής της φρουράς. Αν θέλετε να εξοικειωθείτε με τη βρετανική βασιλική ιστορία, μπορείτε να επισκεφθείτε και το Βρετανικό Μουσείο της Βασιλικής Οικογένειας .

Ημέρα 2: μοντέρνα ατραξιόν

Αφιερώστε τη δεύτερη μέρα σας σε μοντέρνες ατραξιόν του Λονδίνου. Ξεκινήστε με την επίσκεψη στο Λονδρέζικο Μάτι , από όπου μπορείτε να απολαύσετε εκπληκτική πανοραμική θέα της πόλης. Στη συνέχεια, επισκεφθείτε το Τέιτ Μόντερν , ένα από τα πιο καταξιωμένα μουσεία σύγχρονης τέχνης στον κόσμο.

Για το μεσημεριανό σας γεύμα, απολαύστε μια βόλτα στο Κόβεντ Γκάρντεν , μια ζωντανή περιοχή γεμάτη εστιατόρια και καφέ. Στη συνέχεια, επισκεφθείτε το Λ


Δείτε επίσης:

    None Found

Wahian

ad516503a11cd5ca435acc9bb6523536?s=150&d=mm&r=gforcedefault=1

Photo of author

Wahian

Σχολιάστε