Πώς να βγάλω τα φρύδια μου

Τα φρύδια αποτελούν ένα σημαντικό στοιχείο της εμφάνισής μας και μπορούν να δώσουν ένα άλλον αέρα στο πρόσωπό μας. Είναι σημαντικό να τα διαμορφώνουμε και να τα περιποιούμαστε σωστά, ώστε να αναδείξουμε την ομορφιά μας με τον καλύτερο τρόπο. Ανακαλύψτε παρακάτω τις βασικές τεχνικές για να βγάλετε τα φρύδια σας με επιτυχία.

Υλικά που θα χρειαστείτε

Προτού ξεκινήσετε τη διαδικασία, είναι καλό να ετοιμάσετε όλα τα απαραίτητα υλικά. Θα χρειαστείτε:

  • Καθρέφτη με καλό φωτισμό
  • Ψαλίδι για φρύδια
  • Βούρτσα φρυδιών
  • Σκιά ή μολύβι φρυδιών (αν χρειαστεί)
  • Αφρόλουτρο
  • Αντισηπτική κρέμα ή λάδι

Βήματα για το σχηματισμό των φρυδιών

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να βγάλετε τα φρύδια σας:

Βήμα 1: Καθαρισμός

Πριν ξεκινήσετε, καθαρίστε την περιοχή γύρω από τα φρύδια σας με ένα αφρόλουτρο. Αυτό θα βοηθήσει στην απομάκρυνση των βρωμιών και του μακιγιάζ, προετοιμάζοντας την περιοχή για τη διαμόρφωση.

Βήμα 2: Σχήμα

Χρησιμοποιώντας το ψαλίδι για φρύδια, ξεκινήστε να αφαιρείτε τα εξωτερικά τρίχινα που βρίσκονται εκτός του φυσικού σχήματος των φρυδιών σας. Ακολουθήστε το φυσικό τους σχήμα και αποφεύγετε να τα αραιώσετε υπερβολικά.

Βήμα 3: Αραιοποίηση

Αν έχετε πυκνά φρύδια και θέλετε να τα αραιώσετε ελαφρά, χρησιμοποιήστε τη βούρτσα φρυδιών για να τα χτενίσετε προς τα πάνω και, χρησιμοποιώντας το ψαλίδι, αφαιρέστε μερικές μόνο τρίχες από το κάτω μέρος των φρυδιών.

Βήμα 4: Σχήμα της αψίδας

Για να δώσετε σχήμα στην αψίδα των φρυδιών, κρατήστε ένα μολύβι ή ένα λεπτό αντικείμενο δίπλα στην πύρα της μύτης και το εξωτερικό της μάτι. Εκεί που το μολύβι ακουμπά στο φρύδι, αυτό είναι το σημείο που θα πρέπει να είναι το υψηλότερο σημείο της αψίδας. Χρησιμοποιήστε το ψαλίδι για να αφαιρέσετε τις τρίχες κάτω από αυτό το σημείο.

Βήμα 5: Ολοκλήρωση

Αφού ολοκληρώσετε το σχήμα των φρυδιών, χρησιμοποιήστε μια βούρτσα φρυδιών για να τα χτενίσετε προς τα πάνω, δίνοντάς τους ένα φυσικό αλλά ταυτόχρονα καλοσχηματισμένο look.

Συχνές ερωτήσεις

Πόσο συχνά πρέπει να βγάζω τα φρύδια μου;

Αυτό εξαρτάται από τον ρυθμό ανάπτυξης των τριχών σας. Συνήθως, αρκεί να τα βγάζετε κάθε 2-3 εβδομάδες για να διατηρείτε το σχήμα τους.

Πώς μπορώ να αναδείξω το σχήμα των φρυδιών μου με μακιγιάζ;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκιά ή μολύβι φρυδιών για να γεμίσετε ελαφρά τις κενές θέσεις και να τονίσετε το σχήμα. Επιλέξτε ένα χρώμα που ταιριάζει με το φυσικό χρώμα των φρυδιών σας.

Πώς μπορώ να περιποιηθώ τα φρύδια μου μετά την αφαίρεση;

Μετά την αφαίρεση, εφαρμόστε αντισηπτική κρέμα ή λάδι στην περιοχή για να αποφευχθεί ο ερεθισμός. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε κρύο συμπίεσμα για λίγα λεπτά για να καταπραΰνετε το δέρμα.

Με αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να βγάλετε τα φρύδια σας με επιτυχία και να αναδείξετε την ομορφιά του προσώπου σας με τον καλύτερο τρόπο.


Δείτε επίσης:

    None Found

Wahian

ad516503a11cd5ca435acc9bb6523536?s=150&d=mm&r=gforcedefault=1

Photo of author

Wahian

Σχολιάστε